03-10-04

even alles op een rijtje proberen te zetten

Bericht aan mijn innerste ik.
Zit met mezelf in de knoop, mijn 'relatie' met Luis, een portugese knapperd is ten einde. En ik ben er treurig om, maar ik wist dat het niet ging blijven duren en dat het nooit iets echts zou worden. Zoals hij zei, het was een droom waar we samen in geloofden. En ja, toegegeven, dat was het precies, maar dat wil niet zeggen dat het niets doet. The heart has its reasons in which reason knows nothing! (Blaise pascal)
Een berichtje die ik kreeg van mijn beste vriendin alias nicht maakte dat ik terug met mijn voetjes op de grond sta. Deze wil ik dan ook meegeven aan de mensen die dit lezen.
Je kunt je wel binden aan iets, maar als het dat niet is, maak dan een nieuwe knoop en zie hoelang deze het houdt. Tilde degraeuwe
genoeg daarover, ik wil ook nog even mijn hartje luchten over het feit dat ik nu alleen woon (eigenlijk met een vriendin om de kosten te delen, maar ik bedoel, niet meer bij de ouders wonen)
Dees weekend voor het eerst een weekend in mijn huisje gebleven, al de vorige weekend was er thuis telkens wel nog iets te doen. En ik dacht, voor dit weekend, ik ben het al heel gewoon om alleen te wonen, maar niets is minder waar. Ik voelde me eenzaam, maar op een manier zo zelfstandig dat ik het gevoel gekregen heb dat het toch een nieuw begin is van een leuke, mooie en interessante ervaring.
Het leven is niet altijd wat je ervan verwacht, maar ik mag niet klagen, tot nu toe heb ik nog nergens spijt van, op geen enkel vlak.
groetjes ellen

21:55 Gepost door ellen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

nichtje dag lieve nicht van me,
wat schrijft mijn zusie mooie woorden toe aan jou. ik zou haar graag in deze reactie overtreffen, maar helaas mijn hersenen zijn al moe en dus zal ik me er niet aan wagen (trouwens ik moet toegeven deze zin is misschien niet te overtreffen) Kwens je heel veel sterkte toe meid!
En als je je eenzaam voelt neem de trein en ge moogt mijn dagen komen vullen hoor. kweet dat geat niet zo gemakkelijk, maar meid ik begrijp een beetje wat je wil zeggen. Soms heb ik hier ook een bui van zielige eenzaamheid al ik hier moederziel alleen zit, maar weet dat het overgaat é!
dikke kus
je 'grote' nicht

Gepost door: soet | 04-10-04

De commentaren zijn gesloten.