16-10-04

een stukje blog

Gisteren schreef ik voor mezelf een prachtig stukje blog, maar door mijn onhandigheid met computers staat het er dus niet op. Ik vind het zo moeilijk om iets 2maal te schrijven, maar ik wil het toch proberen.
het mooiste deeltje kwam erop neer dat ik van deze blog een 'bevrijdend' gevoel krijg, heb gekregen, zal krijgen,...
Met een dagboek hou je alles voor jezelf, je zult dat niet zomaar aan iedereen tonen. Maar hier leg je je ziel bloot (allé ik toch) en toch voelt het niet alsof je kwetsbaar bent, want dat ben je als je je ziel toont.
Ik had ook beloofd om vandaag opt internet op zoek te gaan naar een nieuwe job, een interessante cursus of zelfs een interessante studierichting. Wat ik dus zal doen na deze blog.
De reden: ik kwam erop dat je als je gelukkig wilt worden in het leven je er zelf voor moet zorgen. En aangezien ik me niet op mijn best voel in mijn huidige 'job' moet ik de stap zetten en vooruitgaan.
Het leven is wat je ervan maakt!
Gisteren ben ik ook tot besef gekomen dat ik zo graag een vriend wil, een echte mannelijke vriend, geen lief, maar een echte vriend. Tja, een lief zou ook tof zijn, maar dan moet dat echt met de juiste redenen zijn, en niet gewoon daarom.
Zie je, gisteren leek de blog die ik schreef zo diepzinnig, en nu is het slechts een opsomming van dingen, maar ja.
groetjes
ellen
 

17:48 Gepost door ellen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.