27-10-04

Van blote benen naar zelfstandigheid

Ja ja, je leest het goed, kale billen. Heb net mezelf eens verwend en de beenharen verwijderd. Ik zag er eigenlijk echt op tegen, maar het is echt nog verhelderend, allé, je bent bezig de haren aan het afdoen, maar eigenlijk zit je met je gedachten ergens anders. en ik zat dus met mijn gedachten bij een autootje voor mezelf. hoe ik erop kom, wel vandaag is mijn nicht haar rijbewijs gaan afleggen (ik moet nog vragen hoe het is afgelopen, ma ik heb er vertrouwen in) en vandaag stond mijn broer aan mijn deur om mijn boodschappen te brengen en 5 minuten nadat hij weg was, stond mams en tante er ook. Allé ja, tis natuurlijk wel heel fijn en zo, maar als ik zelf kon grote inkopen doen, dan was ik al weer een stap dichter bij het zelfstandig zijn. (al vind ik dat ik het nu ook al goed doe)
Zelfstandig zijn is advies vragen aan mensen die er meer van weten dan jezelf! (en dan er je eigen mening over hebben en naar eigen goed handelen)
Ik ben blij dat ik de kans heb om te doen wat ik wil. En bij deze wil ik iedereen bedanken die me daar op een of andere manier heeft of heeft willen helpen. Bedankt.
Van benen naar zelstandigheid, wie had dat ooit gedacht?!
de groetjes
vele knuffels
 

22:00 Gepost door ellen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.