07-11-04

Vanalles en nog iets

Gisteren was geslaagd. We hebben koffie gedronken (ik niet, ik wil het niet) en dan hebben we gewiest, ja, gewiest. Dat is een soort kaartspel, een beetje zoals manillen maar dan veel leuker! Papa, de klusjesman van dienst, heeft terwijl de gootsteen die lekte gerepareerd, en de kanalen op de tv in orde gezet (eindelijk staat vijf tv er ook) Pépé, tuinman van de dag heeft de struik mooi bijgeknipt, eigenlijk bijna kaal, ma voor mij is da perfect. Mama heeft met pépé geholpen en ik heb mijn hoofd weer maar eens gestoten in mijn zoldertje, ik heb een echte knikker op mijn knikker( ben vannacht enkele keren wakker gekomen omdat ik erop lag, echt niet aangenaam!) Om de traditie van gisteren verder te zetten, heb ik vandaag het gras afgereden , afgeknipt en het mos van tussen de stenen gehaald. Spaghetti gemaakt en lekker opgegeten. Btw voor de vrouwen onder ons, bij mij is ons marie weer op bezoek, en dan is het voor mij ofwel helemaal niets doen ofwel de hele tijd druk in de weer zijn en kuisen tot de brokken ervan afvliegen. Ma voor de mensen die ook de kuisziekte hebben, ik heb ergens gelezen dat vrouwen die kuisen een beter sexleven hebben dan slordige vrouwen. Als er mensen zijn die mij daarop kunnen antwoorden of da waar is, laat het me aub weten. Dan weet ik of het nog de moeite loont om mij een man te zoeken.
Laat ook eens je fantasie werken en motiveer me voor wat ik wil dat je me voor motiveert. Hiermee wil ik gewoon weten of ik er spijt zal van krijgen of niet.
Zelfs ik versta het niet meer helemaal, dat is mijn teken om ermee op te houden.
Dikke knuffels aan iedereen die er wil!
                               XXX
 
 

19:51 Gepost door ellen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

wat heeft kuisen en sex met elkaar te maken oke, ik wil even reageren op je zinnetje: 'ik heb ergens gelezen dat vrouwen die kuisen een beter sexleven hebben dan slordige vrouwen'. Momenteel heb ik (zonder dat marie op bezoek is) een verschrikkelijke kuisdrang alle een kuisnood. Ik kan er gewoon niets aan doen, maar soms heb ik van die furies dat ik moet kuisen en dan moet alles en iedereen er aan geloven. Als jou zinnetje klopt, dan zal de vent die ik nog moet tegenkomen enorm blij zijn (of het tegenovergestelde!).
Misschien is kuisen wel geen alternatief voor sex?????
je nichtje

Gepost door: soet | 08-11-04

das zeker de moeite waard meisje dat is zeker de moeite waard om te blijven zoeken naar je man
en zeker blijven voortkuisen want die gezegde heb ik ook al gehoord en tot nu toe nog geen klagen gehad.
ik wens je alvast nog veel succes en er vooral in blijven geloven
op ieder potje past een dekseltje en wees gerust jezelf er zijn andere genoeg!!!!!
greets je vriendinneke

Gepost door: virginie | 23-11-04

De commentaren zijn gesloten.