23-11-04

Er wordt een lek gedicht, ik kijk

Ja, ik zat op msn en ik stelde mijn status in :er wordt een lek gedicht, ik kijk

En ik begon te redeneren, een lek gedicht, ik kijk. Rare gedachte, maar ja, ik heb er toch even bij stil gestaan. Vandaag weer een kl**** dag gehad, op het werk weer op mijn kop gekregen voor iets wat ik niet gedaan heb, en toen ik dat zei, nog niet eens een gefluisterde sorry, gewoon weg. Ik haat het om er te werken, maar de centen moeten binnenkomen hé...

Maar daardoor ben ik nog meer vastbesloten om ander werk te zoeken, as a mather of fact, morgen eens gaan luisteren naar een optiek of ik er eventueel zou mogen beginnen. Ik denk niet dat het mijn droomjob wordt, ma alles is beter dan nu.

Gisteren ook nog eens een mailtje gehad van de Luis, en ik besef maar al te goed dat ik hem nog graag zie, maar het is een illusie, het is het leven, het is een droom,... Niets dat ik niet aankan, ander en beter, beter en meter, meter en kilo,...

tot ziens. XXXXX

 

 19:28 Gepost door ellen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

hou je goed! In het Nieuw-Zeelandse noordoostelijke kustgebied heeft een groep dolfijnen ervoor gezorgd dat vier Nieuw-Zeelandse zwemmers niet werden aangevallen door een grote witte haai. Gedurende veertig minuten zwommen de dieren in een cirkel rond de vier, zodat de haai hen niet kon bereiken.
De vier zwemmers waren voor een oefening van de reddingsbrigade in het water bezig, toen plotsklaps ineens de dolfijnen aan hoge snelheid op hen afzwommen. De beesten dreven de vier vervolgens bijeen. "Ze duwden ons tegen elkaar aan door nauwe cirkels rond ons te zwemmen", zo vertelde Rob Howe, een van de zwemmers.
Deze opmerkelijke gebeurtenis, die het leven redde van de vier, vond ongeveer drie weken terug plaats. De vier legden het voor aan een wetenschapper van de Universiteit van Auckland. Hij kon hen vertellen dat de reactie van de dolfijnen, die haaien in geval van dreiging ook wel aanvallen, normaal is. "Ze houden ervan de hulpelozen te helpen."

Gepost door: .... | 23-11-04

negativiteit moest ik kunnen zou ik al je problemen wegblazen, maar dat kan ik niet. ik voel de negativiteit van een geliefde, die in het akelig bos zit, maar geloof me ze komt er levend en beter uit.

Gepost door: tilde | 23-11-04

De commentaren zijn gesloten.