09-12-04

reality hits hard

Ik had net een msngesprekje met mijn nicht, en ik besefte plots het een en ander: Ik ben totaal nog niet over Luis! Gisteren haalde ik eindelijk de foto's op van mijn 'reis naar de liefde' en toen ik de foto's zag, dacht ik bij mezelf, wat was dat een mooie tijd. En vannacht heb ik voor het eerst in jaren nog eens echt zitten janken! Toen wist ik niet waarom, maar door da klein gesprekje, besefte ik dat het om de Luis ging. En ja hoor, de tranen vloeien nu ook, weet je moest ik de moed hebben om het toe te geven aan hem, ik zou een vliegtuig nemen en in zijn armen vliegen! Voor mij is hij de ware en de eerste, en voor mij perfect, ik probeerde het al, zijn negatieve kanten in de spotlichten te zetten, maar het helpt niet, hij blijft perfect. nooit voelde ik voor iemand wat ik voor hem voelde..
En dan heb ik nog niet in mijn achterhoofd dat mijn kinderweet was, dat de eerste de ware is!

En dan denk ik aan mijn spreuk: Love has it's reason in which reason knows nothing!
Goeieavond lezertjes
 

19:34 Gepost door ellen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

nichtjelief... het is inderdaad zo dat je door een klein gesprek, een liedje, een stukje tekst, een vogeltje in de lucht plots kan beseffen wat al lang in je zat, maar die er nooit uitgekomen was. We moeten het leren, we moeten het proberen, onze gevoelens serieus te nemen en bloot te geven... (want ooit vertelde iemand mij: als je nooit je verdriet aan iemand toont, dan kan je ook nooit getroost worden.... think about it!

Gepost door: soet | 09-12-04

Heel hard bedankt voor je ongelooflijk toffe reactie en dito mooi compliment, maar weet dat voor mijn part al hetzelfde geldt voor jouw blog. Nu, om op je vraag te antwoorden: eigenlijk reken ik me wel bij de "open mensen". Ik kan heel moeilijk zwijgen als er iets scheelt, of als iets/iemand me dwarszit of -ligt. Ik kan in die gevallen gelukkig op heel wat luisterende oren rekenen. Die blog is eigenlijk gewoon een soort uitlaatklep voor de zwaarmoedigere kant van mij: een dergelijke melancholie uit zich niet nu eenmaal niet gemakkelijk in gesproken woorden. Het gesproken woord reserveer ik vooral voor humor en lichtvoetigere dingen. Met de geschreven taal kun je zoveel meer doen. En als je daar dan nog zulke reacties als de jouwe mee uitlokt, stemt me dat helemaal gelukkig. Tot lees'!

Gepost door: Llorando | 12-12-04

De commentaren zijn gesloten.