26-12-04

Minoes
Ja, ons Minoes, de poes. Ik ging haar verhaal hier nog posten.
Op een mooie regenachtige zondagavond kwam de zus van mijn huisgenoot op bezoek (ze had eigenlijk een fiets nodig ma soit) nog geen minuut later belt iemand aan. "Wie zou dat nu kunnen zijn?" Lyndsey doet open en roept me! Ellen ellen, kom kijken, wat is da? Wa zit daarin? Ik geschrokken van haar reactie, loop naar de deur en zie een doos op de grond staan. Met een blad waarop stond: Wil jij mijn baasje zijn? ps ik ben vré schattig ;)
L.: doe da open ik durf nie, wie weet wat zit erin! Dus ik doe met voorzichtige vingers die doos open en wie ligt daar, een schattig jong poesje, die dus ons Minoesje is geworden. Op t eerste moment had ik iets van, wie durft nu zo'n lief ding voor een deur te plaatsen, wie weet woonde hier een dierenbeul...
Maar gelukkig was het niet zo, het waren enkele van mijn oud kot die wisten dat ik wel van dieren hou. Ik had het er vroeger nog over dat ik wel eentje wou, maar dat nooit zou doen, en toen grapten ze , we zullen er een voor je deur zetten, dan kun je da niet weigeren... ma ik had nooit gedacht dat ze zoiets zouden doen.
Ons Minoes, ik mis ze nu al! Heb ze nog maar een weekje of zo, en ik zou het niet aankunnen om ze af te moeten geven!
Moet nog een fotootje toevoegen van ons Minoes, dat doe ik zo vlug mogelijk!
knuffel


21:20 Gepost door ellen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ge zijt Minoes toch ni kwijt, hé? anders kom ik onmiddellijk helpen zoeken

Gepost door: steffie | 30-12-04

De commentaren zijn gesloten.