20-01-05

blabla met zin!

Kan het zijn dat ik verkeerde beslissingen nam in mijn leven?
Kan het zijn dat wat ik dacht het beste te zijn voor mij, nu eigenlijk niet zo best is? Dat wat ik wilde eigenlijk iets anders voorstelde, dat het materiële dat ik wilde, eigenlijk iets ontastbaars voorstelde, en dat het materiële er eigenlijk helemaal niet toe doet?
Momenteel vind ik mezelf zo slonzig, terwijl ik da helemaal niet wil (ben ??) Ik heb het gevoel niets voor te stellen en niemand die naar me omkijkt en zegt, waaw, jij bent,kunt, doet,... iets waar he echt trots op kunt zijn, iets wat je uniek maakt,...
Ik weet dat ik wel iets voorstel, ik ben en blijf mezelf, maar ik heb zo nood aan iemand die me echt waardeert, iemand die geen familie is ( niet dat hun mening er niet toe doet, maar ze hebben toch steeds nog die familiale verbintenis é)
 

21:48 Gepost door ellen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

toch vlug even mijn bedenking Natuurlijk bestaat er iets als een familiale verbintenis, maar dit wil natuurlijk niet zeggen dan we oneerlijk zijn. Ik wil maar even zeggen, als ik je zeg dat je een je verdomd goed kan sminken, dat je verdomd goed kan tekenen dan zeg ik dat niet gewoon omdat jij mijn nicht bent. Neen ik zeg dat omdat dit mijn waarheid is. Want als er iets is als een onvoorwaardelijke familiale verbintenis, wil dat dan zeggen dat we geen complimenten mogen/kunnen geven, dat we geen kritiek mogen geven? Volgens mij is het juist het omgekeerde: is het nu kritiek, is het nu een compliment we zouden ze beiden moeten kunnen geven als er een onvoorwaardelijke familiale verbintenis is! Al geef ik toe dat het natuurlijk altijd gemakkelijker is om een compliment te geven dan om kritiek te uiten!
Tja ik ben weer behoorlijk verwarrend denk ik, maar ik wou je dit gewoon even zeggen.

Gepost door: je nichtje | 21-01-05

en nog een bedenking bij de volgende woorden: 'Kan het zijn dat ik verkeerde beslissingen nam in mijn leven?' vraag je zich af en als elke mens (denk ik) worstel ik ook soms met die vraag maar doorheen mijn vragen weet ik dat er een antwoord is en ik denk dat we zowieso de keuzes maken die we moeten maken ook al voelen ze niet altijd aan alsof je het de goede is. Het feit dat je die keuze maakt leidt tot het gevolg waar je moest komen (om het ietsje duidelijker te formuleren: het lot!). Ik ben een vree interessant boek aan het lezen en daar zegt men: iedereen maakt zijn eigen reis en probeert in het reine te komen met zijn/haar bestemming....en je ik denk dat dit het is wat een mens moet proberen te doen: in het reine komen met wat voor hem is weggelegd, wat ik niet zie als me gewoon neerleggen bij mijn lot, gewoon het maximume uit je leven halen rekeninghoudend met jezelf!

Gepost door: soet | 21-01-05

de nood... De nood hebben aan iemand die je echt waardeert... ik denk te snappen wat je bedoeld. Is het niet zo dat het niet gaat om het waarderen alleen, maar ook het liefhebben? op de eerste plaats staan bij iemand? de nood aan gewoon Iemand????
Allerlei vragen en geen antwoorden...

Gepost door: soet | 21-01-05

als slot Ja ik kon het gewoon niet laten om op je blog verschillende keren te reageren. Ik MOEST het doen van mezelf!
Tot later en ik wil je de woorden toespreken die ik tilde onlangs toesprak en zelf ook tegen mezelf probeer te zeggen: zoeken naar jezelf is echt een verrijking voor je persoon, maar vergeet ook niet een beetje te vinden!

Gepost door: soet | 21-01-05

you're beatiful Als reactie zou ik me aansluiten bij de vorige reacties. Soms is het zo dat je niet weet wat je voorstelt, je weet wel wat je positieve punten zijn, maar ze worden maar zelden aangehaald. Het is zo leuk om een compliment te krijgen. Ik ben inderdaad ook MAAR familie, maar toch zie ik je als meer dan dat alleen. Ik weet niet goed hoe ik je moet vertellen dat ik dit alles echt ook versta, want ook ik heb al vaak zo'n gevoel gekend.

Gepost door: tilde | 21-01-05

hihi hihi, nog eentje en ge hebt 1000 bezoekers, als dat geen leuk verjaardagsgeschenk is....
Gelukkige verjaardag!!! Fijne 365 dagen toegewenst!

Gepost door: soet | 03-02-05

De commentaren zijn gesloten.