20-01-05

blabla met zin!

Kan het zijn dat ik verkeerde beslissingen nam in mijn leven?
Kan het zijn dat wat ik dacht het beste te zijn voor mij, nu eigenlijk niet zo best is? Dat wat ik wilde eigenlijk iets anders voorstelde, dat het materiële dat ik wilde, eigenlijk iets ontastbaars voorstelde, en dat het materiële er eigenlijk helemaal niet toe doet?
Momenteel vind ik mezelf zo slonzig, terwijl ik da helemaal niet wil (ben ??) Ik heb het gevoel niets voor te stellen en niemand die naar me omkijkt en zegt, waaw, jij bent,kunt, doet,... iets waar he echt trots op kunt zijn, iets wat je uniek maakt,...
Ik weet dat ik wel iets voorstel, ik ben en blijf mezelf, maar ik heb zo nood aan iemand die me echt waardeert, iemand die geen familie is ( niet dat hun mening er niet toe doet, maar ze hebben toch steeds nog die familiale verbintenis é)
 

21:48 Gepost door ellen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

16-01-05

emotionele dagen

hier ben ik nog eens, gelukkig nieuwjaar aan allen!
Zit hier nu met de minoes op mijn schoot mijn blog aan te passen. (emo momentje) en ik wil het hebben over de gebeurtenissen van de laatste weken. (emo momentje)
De dag voor kerstdag kreeg ik te horen dat er een hele grote haar in de boter zat tussen mijn pap en zijn 'baas' ( ik durf het geen baas te noemen) het was zelfs zo erg dat mijn lieve papa er niet meer van kom slapen. De periode tussen dan en dinsdag ll. was er dus een om vlug te vergeten, want door de gebeurtenissen en de stress die het meebracht was de sfeer thuis te snijden. Maar dinsdag is mijn pap dus ontslagen, want ben ik blij (en ook weer niet) blij dat alle miseriedaarrond nu zal verdwijnen(dat hoop ik allesinds) ma ook weer niet, omdat ons papa nu zonder werk zit. Ja er is werk genoeg voor hem, maar hij weet nu niet echt wat hij nog wil doen van werk.
genoeg daarover, ben blij dakt kwijt ben, ma zit zelf een beetje in de knoop.
Werk of studie
vakantie of thuis
leven om te werken of werken om te leven
zo kan ik nog een tijdje doorgaan, ma geniet momenteel zo van ons minoes die ligt te spinnen op mijn schoot, dat ik het er hier voorlopig zal bij laten.
dikke knuffle

18:53 Gepost door ellen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |