22-04-05

mqlkdj

G*dv*r! waarom lukt mij nooit iets op dees pc? nee ik ben geen expert, ma dacht toch wel dat ik met de basis onderweg was, niet dus!
Gisteren weer een rare avond gehad, ik herkende echt mezelf niet, en toch dacht ik meer mezelf te zijn dan anders?!
ging weg met intensie een gezellige avond te hebben, opt gemak, beetje dansen en nippen aan een lekkere ricard.
Ma al toen ik int 'tstamcafe' toekwam, begin ik met mijn ricard, toen nog opt gemak, ma mijne 'maten' bleven maar trakteren en trakteren, met als gevolg ellen dronken.
Den 'a' had al een tijdje een oogje op mij, ma voor mij (dacht ik) bleef het bij een hele goeie vriend. nu ja, drank en drank, en patat, voor ik het wist hadden we elkaar vast.
Ja ik heb er enorm van genoten, ma daar bleef het niet bij, door de drank moest ik enorm veel naart wc, en daar pakte 'b' mij vast (ook enorm van genoten)
En toen, laterop de avond was den 'c' ook nog afgekomen, speciaal voor mij, en die had mij daar zien kussen. hij vertelde dat het hem wel wat deed, ma hij zit meer in zijn hoofd met een hele goeie vriendin van mij. Ben uiteindelijk bij hem blijven slapen, alleen slapen, heb denk ik een uur nog zitten luisteren naar hoe ingewikkeld zijn gevoelsleven wel was en is. Ik vond het enorm interessant om te zien dat manne ook wel met gevoelige kanten zitten, zoals die bezig was .
Ma ik dwaal af.
Ik snap het zelf nog niet helemaal , ma ik ben verliefd, alleen tot voor kort was het op 2 'gasten' tegelijk. Ma nu weet ik da van 'c' en op een of andere manier ben ik gelukkig dat ik geen keuzes hoefde te maken, ma nu is de 'b' aant binnendringen...
en blablabla
verder gheb ik nog nie gedacht en da zal nog even duren voor ik terug helder kan denken.
tot blogs. X

20:50 Gepost door ellen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

3 jawadde nu zijn het er al drie...

Gepost door: soet | 22-04-05

jawadde je moet op safe spelen e in deze grote wereld! :p

Gepost door: tilde | 25-04-05

Good day
As for Maxiderm patches, there has been doubts on how this would actually work but if you want to try this along with any other regimen, I don't see any problem with that. lowest price
Goodluck!!!
____________________________
buy online :)

Gepost door: ostarell8 | 13-07-10

De commentaren zijn gesloten.