16-09-05

terug van weggeweest

Ik leefde in mijn ideale wereldje. Ik genoot ervan, maar niemand rondom mij bleek dat te zien, ze zagen alleen dat 'obstakel', dat voor mij onbeduidende ding,...
Maar zouden ze toch gelijk kunnen krijgen? Mijn hart krimpt bij de gedachte, weeral te moeten toegeven aan de menigte. Is er dan niets in mij dat ok is? Ben ik degene die de wereld niet aankan, of ga ik te veel op in iets, ben ik te min?
Kan het zijn dat ik meer innerlijk zie dan anderen, dat ik me geborgen voel bij vreemden, en toch weer niet? Wil ik wel een antwoord op dees vragen?
Ik kan het leven momenteel niet meer aan, en hoop dat daar snel verandering in komt, tenslotte is het me niet aangegeven morgen hier niet meer te zijn, maar ligt me nog een heel leven voor mijn voeten, naar men zegt.
Ik zou zo graag eens god willen zijn om te kunnen bepalen hoe mijn toekomst eruit zal zien!!! Ja, ik wil geloven dat mijn toekomst er rooskleurig uitziet, en dat neem ik ook aan, maar op gevoelsvlak zou het me toch wat beter verdeeld mogen zijn. Ja ik kan het verdragen om complementjes te krijgen, maar waarom voelt het nooit aan alsof ze het menen. En als ik zie dat het gemeend is, waarom dan nooit die aantrekking? En nu had ik dat alles eens samen, maar niemand keurt het goed, ze zijn zelfs niet blij, en zeggen het me gewoon in mijn gezicht: ik moet van hem niet weten.
Verdomme, zien ze dan niet dat ik gelukkig wil zijn met de gevoelens die ik heb.
 

23:53 Gepost door ellen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

* Pam herkent zichzelf bij tijden nogal in dit postje..

Gepost door: pam | 17-09-05

ellentje toch! ellentje toch!Mensen veroordelen zo snel e, het is aan jou om fack you all te zeggen (al ben ik niet de juiste persoon om dat te zeggen, want zelf kan ik het niet...)
Ellentje toch kheb te doen met u!
uwe nichtjelief die je echt graag ziet om wie je bent en niet om wat je doet en met wie je bent!(al weet ik dat ik net als mijn zus ook snel vooroordelen heb)
shallow hal is misschien een goede film voor velen (de innerlijke schoonheid zien van de mensen ipv het uiterlijke!)

Gepost door: soet | 18-09-05

ellentje... "Is er dan niets in mij dat ok is? Ben ik degene die de wereld niet aankan, of ga ik te veel op in iets, ben ik te min?"
Die woorden heb ik ook staan in mijn dagboek. Maar in perioden. Je weet zelf wel dat je niet te min bent, en dat je meer dan ok bent, maar de mensen mogen het meer bevestigen. Dus twijfel er niet aan. De mensen vergeten het je te zeggen.
"niemand keurt het goed" Ik weet dat jij de beste keuzes voor jezelf kan maken, en ik geloof erin dat je het kan! Wat ik je al meerdere malen heb gezegd: het is jij die voelt wat je voelt, de anderen niet!

Gepost door: tilde | 18-09-05

De commentaren zijn gesloten.