03-02-07

mijn verjaardag

yep, ik ben een jaartje ouder geworden. en blij dat ik daarvan wordt, niet dus. Ik wilde het leuk vieren, maar mijn bestigste vriend dus niet. ik snap het nog steeds niet, hoe kan iemand nu niet je verjaardag willen vieren. eerst wilde ik gewoon naar mijn ouders gaan en savonds iets gaan drinken. meneer had geen goesting. dan samen iets gaan eten? nee hoor ook niet. ja, ik mocht met vrienden gaan vieren, maar ik zie er het nut niet van in als je niet samen kunt vieren. blijkbaar vind ik verjaardagen en feestdagen toch belangrijker dan ik dacht.

toen ik hem vroeg of hij niet wilde meegaan met me om me een plezier te doen voor mijn verjaardag, antwoordde hij simpel dat heb ik toch al gedaan.

grrr, ik die zoveel doe, en dat kan er blijkbaar niet vanaf.

begrijp me niet verkeerd, ik zie hem graag ze, maar ik versta echt niet dat hij zulke dingen niet belangrijk vind. en dat hij niet ziet dat ik dat belangrijk vind. dat hij zijn eigen verjaardag niet wil vieren oké, maar dat hij de mijne niet wil vieren, dat vind ik heel erg jammer.

we hebben wel tegen elkaar gezegd dat we deze week eens gaan eten om het te vieren.

soit, eigenlijk weet ik nie echt wat ik nu wil bereiken met dat hier nu zo openbaar te maken. mss zou ik da beter ni doen, ma op de een of andere manier denk ik dat het me zal helpen.

sluukes

ellen

23:54 Gepost door ellen in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |